Over ons


in ’t Hout & de Wilde is een communicatie- en evenementenorganisatie die wordt geleid door Corrie in ’t Hout en Danielle de Wilde. In deze bedrijfvideo stellen zij zich voor:

Het team

Lees hieronder meer over het team achter In ’t Hout & de Wilde.

Corrie in ’t Hout

Zij is sinds 1994 werkzaam binnen de communicatie. Corrie heeft haar ervaring opgebouwd als communicatieadviseur bij de politie Rotterdam-Rijnmond en bij de gemeenten Rotterdam en Gouda. In 2006 is zij haar eigen communicatie adviesbureau gestart. Haar expertise ligt in communicatieprocessen in het bedrijfsleven en in overheid en bedrijfsleven.
Zij adviseert bij visievorming en bij beleidsontwikkeling binnen de overheid op het gebied van economie, vrijwilligers en participatie, kunst en cultuur, armoedebestrijding. Corrie maakt regelmatig gebruik van evenementen voor bedrijven en bewoners in haar communicatiestrategie. Haar uitgangspunt is: ‘Zoek altijd naar het beste surrogaat voor een tweegesprek.’

Danielle de Wilde

Zij is al bijna twintig jaar actief in de evenementenbranche. Danielle is begonnen met een carrière in de partycatering en werkt sinds 2001 als zelfstandig evenementenorganisator. Haar expertise ligt in de ontwikkeling en totaalorganisatie van spraakmakende evenementen en in het ontwikkelen van evenementenbeleid voor overheden.
Ze kiest voor spraakmakend, omdat ze de doelstelling van de opdrachtgever vertaalt in een belevenis en een emotie voor de bezoeker. Voorbeelden van deze evenementen lopen uiteen van een speciaal ontwikkeld operadiner voor 10 personen tot een publieksevenement met 10.000 bezoekers en van een fusiemeeting met talkshow en speciaal gearrangeerd ballet, muziek en lasershow tot een meerdaagse opening van een evenementenplein.

Onze klanten

Wij richten ons op communicatieconcepten en evenementen voor ondernemers en (lokale) overheid. Tot onze vaste klantenkring behoort dan ook een groot aantal gemeenten.

Binnen ons werkveld spelen veel partners een rol, waaronder:
• Ondernemers
• Overheden
• Bedrijvenverenigingen/businessclubs
• Zorg- en welzijnsinstellingen
• Corporaties
• Inwoners
• Bewonersorganisaties
• Vrijwilligersorganisaties