Onze werkwijze


Of het nu gaat om corporate communicatie, eventcommunicatie of campagnes. In’t Hout & de Wilde kiest voor kwaliteit. Wij werken conceptueel, crossmediaal en creatief:

  • Kwaliteit altijd en overal,
  • Voor we iets doen luisteren we eerst,
  • Wij verbinden ons met u klant,
  • We kiezen voor creativiteit en veelzijdigheid.

Strategie

Waar wilt u naartoe? Wat wilt u bereiken? Wat is uw verbinding met uw klant? Wat deelt uw klant met u? Waar raakt u elkaar? Essentiële vragen die spelen bij het opstellen van een strategisch plan. In’t Hout & de Wilde helpt u bij het maken van de juiste strategische keuzes. Door de toepassing van krachtenveld -en omgevingsanalyse kunnen wij de juiste strategie ontwikkelen. Wilt u bijvoorbeeld uw corporate identity herijken of uw nieuw logo positioneren, Wilt u uw contactmomenten verhogen of wilt u uw diensten scherper in de markt zetten? Wij helpen u verder.

Creatie

Creatief en onderscheidend. Dat is In’t Hout & de Wilde. Wij vertalen een sterke boodschap naar een pakkend concept. Creatief, fris en onderscheidend. We maken concepten die raken. Daar zijn wij van In’t Hout & de Wilde goed in. Wij raken uw doelgroep. Daar waar het kan en waar het moet.

Realisatie

Als full-service evenementen & communicatiebureau kan In’t Hout & de Wilde veel met u realiseren. Waar wij geen verstand van hebben, dat doen we ook niet. Daar hebben wij onze partners voor. Wij werken samen met specialisten in online media, vormgevers, tekstschrijvers en marketingdeskundigen. Maar ook met partners in licht en techniek, podiumbouw, cateraars en tenetebouwers. Maar wij blijven eindverantwoordelijk. Gedurende het hele proces bewaken wij de planning, de kosten en de output. U heeft slechts één opdrachtnemer en dat geeft u rust.