Diensten


In’t Hout & de Wilde is een creatief en strategisch evenementen- en communicatiebureau in Barendrecht & Rotterdam. Sterk in het bedenken van strategische en creatieve plannen voor uw organisatievragen. Sterk in het ontwikkelen en uitvoeren van uw events. En nog sterker in het combineren van die twee.

De kracht van PUUR

Wij geloven in de kracht van het idee dat PUUR is. Dat precies verbeeldt wat u wilt vertellen aan uw klanten. En wij brengen dat op de meest creatieve manier voor u tot uitdrukking. Een PUUR Idee? Dat is een gevoel met het unieke vermogen om de manier waarop mensen voelen, denken en doen te veranderen. Alles wat wij doen is gebaseerd op een PUUR idee. Dat vindt u terug in onze strategieën, onze events, onze campagnes, onze teksten & ontwerpen.

Het PURE idee wordt alleen zichtbaar als onze klant zijn doelgroep kent en begrijpt. Daarbij gaat het vooral om waarom ze iets doen. Luisteren en kijken van buiten naar binnen. Uw klanten zijn tenslotte mensen zoals u. Door onderzoek wordt dit duidelijk en op basis van die inzichten begrijpen wij u en uw klanten. Zo kunnen we complexe vragen omzetten naar een krachtige strategie en naar een beeld dat raakt.

Evenementenorganisatie

De grootte of het soort event speelt geen rol, wel de kwaliteit. Die is het allerbelangrijkste. Die is altijd goed bij ons. Wij zoeken naar puur inzicht en inspiratie. Naar het beeld van uw idee en van concept naar realisatie. Het maakt dan ook niet uit of het om een groot businessevent gaat of om een jubileum van uw meest gewaardeerde medewerker. Het beeld van uw organisatie en de kwaliteit van het event zijn bepalend voor uw succes. Lees meer over evenementenorganisatie.

Communicatieadvies

Wij zoeken naar puur inzicht in de strategie en brengen die samen met uw inspiratie. Van uw idee naar de strategie van uw plan. Van concept naar realisatie. Communicatie kan online en offline, bij voorkeur crossmediaal.  Ook hier van concept naar realisatie. Lees meer over communicatieadvies.

In’t Hout & de Wilde maakt communicatie en evenementen die puur zijn; die raken en u onderscheiden. Op zoek naar een creatief en strategisch evenementen& communicatie bureau? Neem contact op via het contactformulier.